CASTELLANO

Condicions

Il·lustracions

Les nostres il.lustracions es fan per encàrrec i es cobren un cop lliurades. Ens envies el model del vaixell i una fotografia de bona qualitat. Amb això ja podrem fer una valoració. El temps necessari per tenir un bon arxiu és d'entre 8 i 25 hores segons el detall de cada imatge. Una vegada aprovat el pressupost treballem perquè tinguis la imatge en la data acordada.

Envieu-nos la imatge

Pots enviar imatges de fins a 15 MG. a: belamilustra@gmail.com

També ens caldrà el  model del vaixell, si és estàndar, o la màxima informació si és un model exclusiu.

Procés de treball i lliurament

A partir de la imatge rebuda, et farem un pressupost i et donarem un termini de lliurament. També rebràs alguna imatge prèvia si tenim dubtes sobre algun detall tècnic i per tal que  puguis donar el teu vist-i-plau. Una vegada acabat el treball i aprovat per part teva, podràs realitzar el pagament i rebràs l'arxiu de màxima resolució per correu electrònic.

Aquest arxiu està llest per imprimir en alta qualitat.

Aquest procés de treball, és digital, però és completament artesanal i personalitzat. No som una cadena industrial, però ens comprometem a una data de lliurament. Et direm aquesta data segons quina sigui la càrrega de treball en el moment de la comanda.

Si tries la opció de rebre la peça impresa i/o emmarcada el termini serà de  48/72 hores a comptar a partir de l'aprovació de la il·lustració digital acabada. Una empresa especialitzada en impressió d'alta qualitat  rebrà l'arxiu del nostre servidor i t'enviarà la il·lustració impresa i/o emmarcada que hagis escollit en un embalatge individual per missatgeria. Els preus d'aquestes opcions tenen tots els serveis inclosos. Per enviaments a Canàries i resta d'Europa consulteu els preus.

Contactar
Qualsevol moment pots comunicar al mail: belamilustra@gmail.com o al telèfon +34 657 870 072. Recorda que moltes vegades estem navegant i pot ser que no tinguem cobertura de telèfon o internet. Aixó pot retardar la nostra resposta, pots consultar la nostra posició a la CARTA. Ens comprometem a donar resposta al teu contacte el més aviat posible.
 
Visites & Sortides
Podràs visitar el Bel Ami en qualsevol de les seves escales, previ contacte i confirmació.
 
Podràs incorporar-te a una de les nostres sortides per practicar i millorar la técnica de creuer, previ contacte i confirmació.
 
 
Cost per sistema de GASTOS COMPARTITS, valoració i estimació en funció del nombre de tripulants i ruta, contacta amb nosaltres.
 
belamilustra@gmail.com o al telèfon +34 657 870 072.